Brug for hjælp? Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på 88 97 47 00

Salgs- & leveringsbetingelser


Kongebryg.com ejes og drives af kongebryg Aps

CVR nr. 35 51 72 19
Kasernevej 21
4700 Næstved
Danmark
Email: info@kongebryg.dk

Disse vilkår og betingelser gælder for køb af varer på kongebryg.com til levering i Danmark.

Henvendelser pr. mail
Ved henvendelse til vores mail info@kongebryg.dk, kan der forventes en ekspeditionstid på op til 24 timer.

Føler du dig dårligt behandlet?
Hvis du føler dig dårligt behandlet eller ikke tilfreds med, hvordan vi har håndteret eventuelle henvendelser eller retursager, kan du skrive til denne mail: info@kongebryg.dk - der vil derefter blive taget ekstra hånd om din sag!

Bestilling og betaling
Når du acceptere vores salgs- & leveringsbetingelser inden et køb, bekræfter du hermed også at du er fyldt 18.
Alle priser på kongebryg.com er inkl. MOMS og i DKK.
kongebryg.dk er åben 24 timer i døgnet - alle ugens dage og du kan næsten altid foretage et køb på vores webshop. Det kan dog ske, at vi lukker shoppen for vedligeholdelse. Du kan kun foretage onlinekøb, når shoppen er åben og tilgængelig.

For at handle kongebryg.com skal du være 18 år gammel og have et gyldigt kreditkort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er 18 år, kan du stadig købe varer, hvis du har fået din værges samtykke eller på anden måde har en juridisk ret til at indgå købet.

Du vælger de varer du vil købe, og lægger dem i "indkøbsvognen". Du kan helt op til tidspunktet for ordren redigere indholdet af indkøbskurven og du kan løbende kontrollere indholdet og prisen på varerne. Eventuelle ekstrabetalinger såsom fragt vil først blive beregnet umiddelbart før du er klar til at betale.

Når du er klar til at bestille, skal du klikke på "CHECKOUT", hvorefter du indtaster dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer, betalingsmetode og vælger leveringsmetode.

På kongebryg.dk kan du betale med følgende kreditkort:

 • VISA/Dankort
 • VISA
 • VISA Electron
 • MasterCard
 • MasterCard Debit

Vi trækker først pengene, når varerne er afsendt eller kommet videre i systemet for afhentning i butik. Evt. kortgebyr, der er forbundet med dit køb, afholder vi.

 

Betingelser for bestilling af abonnement

Indgåelse af aftalen
For at indgå en aftale omkring abonnement skal du minimum være fyldt 18 år. Aftalen er bindende de første 30 dage og træder i kraft ved kundens accept af ordreformularen. Aftalen træder i kraft på den dato, hvor en gyldig ordreformular betales og udskrives i overensstemmelse løber, indtil den ophører i overensstemmelse med afsnittet om "opsigelse af abonnementet"

Kundens forpligtelser
Kunden skal overholde aftalen, overholde til enhver tid gældende retningslinjer, og ikke udnytte abonnementet i form af videresalg. 

Priser og betalingsvilkår ved abonnement

Medmindre andet er angivet i ordreformularen, er alle priser angivet i DKK inkl. moms og andre gældende skatter. Kunden er ansvarlig for alle skatter, told, afgifter og gebyrer eller andre lignende gebyrer, der pålægges.

Betaling af det valgte abonnement foregår således at pengene bliver trukket når din første abonnements-pakke bliver afsendt. Efterfølgende vil der hver hver 30. dag blive trukket det samme beløb og derefter sendt en ny pakke, svarende til det valgte abonnement. Du vil modtage en kvittering for hver afsendelse, både på mail og vedlagt sammen med varen, når den ankommer.  

Ændringer af retningslinjerne
Kongebryg er berettiget til at foretage ændringer i retningslinjerne til enhver tid. Kunden modtager forudgående underretning via dennes e-mail om de ændrede retningslinjer, som også vil være tilgængelige på kongebrygs hjemmeside. Hvis abonnementets startdato, som angivet i ordreformularen, afviger fra ikrafttrædelsesdatoen, skal den indledende aftaleperiode begynde på abonnementets startdato. Dette påvirker ikke ikrafttrædelsesdatoen for abonnementet. 

Løbetid og opsigelse af bonnement
Medmindre andet er angivet på ordren har abonnementet en opsigelsesperiode på 30 dage + løbende måned. Der skal indbrettes opsigelse af abonnement til info@kongebryg.com, hvor godkendelsen af opsigelsen finder sted, når vi har svaret.

 Betales der ikke for abonnementet rettidigt, opkræver Kongebryg morarenter svarende til 2% pr. måned samt et rykkergebyr på 100,- for hver rykker, der sendes til kunden. Herudover kan Kongebryg nægte afsendelse af yderligere pakker til kunden, før regningen er betalt. Man er dog som kunde forpligtet til at betale en regning svarende til de manglende fakturaer og opsigelsesperioden, hvis man ønsker at stoppe abonnementet, for stadigvæk ikke at have betalt tidligere regninger. Vi sender de resterende øl, når regningen er betalt. 

 

Enhver af parterne kan opsige aftalen ekstraordinært med øjeblikkelig virkning ved skriftlig varsel til den anden part, hvis den anden part væsentligt misligholder aftalen og ikke afhjælper - hvis en sådan misligholdelse kan afhjælpes - en sådan misligholdelse inden for 14 dage fra modtagelse af skriftlig varsel med angivelse af misligholdelsen fra den forurettede part. Uanset det forudgående, forbeholder Kongebryg sig retten til at suspendere kundens abonnement med øjeblikkelig virkning i tilfælde af, at Kongebryg efter eget skøn med rette fastslår, at kunden væsentlig misligholder denne aftale eller retningslinjerne. 

 

Ved aftalens opsigelse er parterne fritaget for eventuelle forpligtelser i henhold til aftalen, medmindre andet er angivet i aftalen. For at undgå enhver tvivl vil opsigelsen på intet tidspunkt fritage kunden for sin forpligtelse til at betale eventuelle forfaldne gebyrer til Kongebryg, for den relevante abonnementsperiode, med mindre aftalen opsiges af kunden som følge af kongebrygs misligholdelse af sine forpligtelser. 

 

Prisfejl
Hvis en pris er åbenlys forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen

Kvittering for modtagelse af ordre og ordrebekræftelse
Når du bestiller en vare hos os, vil du modtage en ordrebekræftelse pr mail som bekræftelse på, vi har modtaget din ordre. Der er herved indgået en bindende købsaftale med os. Der kommer ikke en ordrebekræftelse i papirform med i pakken. Vi sender udelukkende alle informationer digitalt pr mail.

Leveringsvilkår:
Du vil modtage en mail/sms, når din bestilling/pakke er på vej, der indeholder informationer, så du kan spore din pakke, på dens vej til pakkeshoppen. Vi sender med GLS, som levere til nærmeste pakkeshop, i forhold til den adresse du har opgivet som leveringsadresse.

Hvis du ikke afhenter din bestilling/pakke inden for 14 dage i pakkeshoppen, har vi har retten til at kræve returomkostninger på 79 kr. Dette gælder også hvis du nægter modtagelsen af pakken. Disse omkostninger ved returfragten vil vi således fratrække ved en kreditering af ordren.

GLS pakkeshop kan omdirigere din pakke hvis pakkeshoppen du har valgt, er fyldt op. De sker i sjældne tilfælde.

Du kan også vælge selv at hente din pakke hos Kongebryg på kasernevej 1 Næstved 4700.

Fragtpris (Danmark)
*FRI FRAGT OG NEM RETUR

What´s not to like... Vi har *fri fragt når man køber for over 400 DKK og nem retur. Hvis man shopper under 400 kr koster forsendelsen 54 kr. med hjemmelevering GLS og 43 kr i GLS pakkeshop. Disse gælder kun forsendelser i Danmark med enten GLS pakkeshop eller GLS erhverv. Du vil modtage en returlabel i pakken, som koster 54 eller 43 kr at benytte. Pengene bliver fratrukket din ordre. Du har 14 dages fortrydelsesret fra pakken er disponibel i GLS pakkeshop!

Du kan også vælge selv at hente din ordre på Kongebryg på Kasernevej 21,  4700 Næstved.

Det er da nemt - god shoppelyst !!!

Leveringstiden i Danmark er typisk 1-3 hverdage. Alle vores pakker er forsikret og med track & trace-nummer. Ved afsendelse af din pakke vil du modtage tracking-nummer.

14 dages fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti, eller den sidste del.

FORTRYDELSESFORMULAR

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked på info@kongebryg.dk

Fortrydelse af en del af købet eller hele købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder hele købet eller en del af dit køb.

Returnering af produkter vil foregå gennem kongebryg.com

Ombytte en vare
Hvis du ønsker ombytte en vare, bedes du kontakte kundeservice på info@kongebryg.dk for at få afklaret din ombytnings-sag. Du skal huske at klistre returlablen på inden du aflevere i GLS pakkeshop. Husk at udfylde sedlen, der var med i pakken. Bemærk at det koster 47 DKK at benytte den vedlagte returlabel.

Har du spørgsmål kan du ringe eller skrive til:
Tlf: +45 88 97 47 00
Email: info@kongebryg.dk

Modtaget forkert vare
Hvis du har modtaget en forkert vare, bedes du kontakte kundeservice pr. mail:
info@kongebryg.dk Du skal IKKE sende varen retur, før vi har lavet en aftale herom. Vi refunderer ikke fragtomkostninger, hvis du sender varen retur til os uden aftale.

Returnere en vare
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Bemærk at det koster 47 DKK at benytte den vedlagte returlabel.

Benyt venligst vores returseddel som er sendt med i posen, da det letter vores sagsbehandling og minimerer behandlingstiden for returneringen. Har du spørgsmål kan du ringe eller skrive til:
Tlf: +45 88 97 47 00
Email: info@kongebryg.dk

Hvis du væger ikke at benytte vores vedlagte pakkelabel, anbefaler vi du sender din pakke retur via GLS som erhvervspakke direkte til os (vi afhenter ikke i pakkeshops). Du skal sørge for, at varerne er forsvarligt pakket ind. Du har ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Så behold postkvittering og tracking-nummer. Du skal betale omkostningerne ved tilbagelevering af varerne, når du fortryder.

Du kan altid trace dit pakkenummer via GLS.dk, hvis du er i tvivl om vi har modtaget din returpakke.

Har du fået en refunderings-notifikation omkring, du er berettiget til at få dine penge retur, kan der gå 4-5 bankdage, før du kan se dem på din konto.

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt COD eller med DAO.

Du kan miste dit købs beløb, helt eller delvist. Det sker, hvis produktet er forringet, fordi:

 • Du har faktisk taget varen i brug
 • Det er blevet beskadiget, mens du var ansvarlig for det
 • Du har håndteret varer på anden måde end var nødvendig for at du kan bestemme egenskaber og kvalitet

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

- Ved returnering af en varer, som viser sig at være fejlfri, hæfter kunde selv for returfragten på varen. Dette er uanset om kunde har gjort sig gældende for fri leveringsfragt eller ej.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Har du benyttet VISA dankort, VISA debit eller Master Card, kan der gå op til en måned, før pengene er retur på din konto.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Reklamation - hvis der er noget galt med produktet
Dit køb er af omfattet af købeloven. Det betyder, at du som forbruger har 24 måneders reklamationsret, at du enten kan have en defekt vare repareret eller ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal kontakte os pr. mail vedrørende din reklamation. Vi sender enten et nyt produkt eller aftaler, hvordan du ønsker sagen afsluttet. Vi sender derefter en returseddel eller returpose til dig. Hvis du selv sender din pakke med din reklamation retur, står du selv for fragtomkostningen.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er forårsaget af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal kontakte os inden "rimelig tid"
Du skal reklamere inden "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt og senest 2 måneder efter, at manglen er opdaget. Du kan klage ved at kontakte os via e-mail til: info@kongebryg.dk Afhængigt af den konkrete situation, vil du modtage yderligere instruktioner.

Når du returnerer varen, bedes du samtidigt så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Brug venligst vores returseddel, det letter vores sagsbehandling og minimerer behandlingstiden for klagen.

Ved begrundet klage refunderer vi rimelige fragtomkostninger
Hvis klagen er berettiget, refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen tilbage til os. Ellers skal du afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger for returnering af varen efter undersøgelsen. Husk at varen altid skal være i god emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har ansvaret for pakken / varer op til vores modtagelse. Så behold postkvittering og tracking-nummer. Bemærk Vi modtager ikke pakker sendt COD eller lignende.

Der er i Januar 2016 vedtaget ny lovgivning ift. forbrugerklageloven. I tilfælde af reklamation eller andet vil vi altid hjælpe. I tilfælde at parterne ikke kan blive enig henviser vi til EU kommisionens hjemmeside - Online Dispute Resolution http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Privatliv
For at handle hos kongebryg.com skal du oplyse mindst:

 • Navn
 • Adresse
 • E-mail-adresse
 • Telefon / mobil nummer

Ovenstående data er lagret med oplysninger om de emner, du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som oplysningerne vedrører, se. Bogføringsloven § 10, hvorefter oplysningerne slettes. Har du oprette et login for at kunne foretage selvbetjening i shoppen, kan dine personlige oplysninger ikke slettes, medmindre du beder os om at gøre det.

Personoplysningerne registreres hos Kongebryg Aps.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på www.kongebryg.com er Claus Bødker.

Oplysninger bliver ikke videregivet eller solgt til tredjepart, bortset fra i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Offentliggørelse i en sådan situation ville være i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning om privatlivets fred. Som kunde har du ret til at få adgang til vores registreringsdato om dig og du kan gøre indsigelse mod registrering i henhold til reglerne i denne lov om behandling af personoplysninger og spørgsmål vedrørende denne skal rettes til: niklas@engbork.info

Cookies
Ved at benytte engbork.dk, accepterer du, at vi kan bruge cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer for at holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende din computer. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Lov og værneting køb af varer på engbork.dk er underlagt dansk ret og lovgivning. Enhver tvist afgøres ved de danske domstole.

Tekst og billeder
Billeder, grafik, logoer, tekster, ikoner og video på kongebryg.com tilhører engbork.dk eller kongebrygs.coms leverandører og må ikke kopieres. Hvis man ønsker at bruge noget af vores materiale, skal man indhente godkendelse herom via info@kongebryg.dk

Kampagner med rabatkoder eller gavekort (kampagnegavekort)
Har du modtaget et gavekort (kampagnegavekort) , gavekode og anden form for kampagnetilbud, kan du kun benytte det én gang, hvis ikke andet er angivet på den givne kampagne. Man kan ikke benytte flere kampagnekoder på samme ordre. Rabatkoder kan ikke bruges til at købe i forvejen nedsatte varer (tilbud/udsalg) eller på gavekort. Det er ikke muligt at anvende en rabatkode efter købet er gennemført, så husk at tjekke om beløbet er trukket fra, før du fortsætter din betaling. Rabatkoder virker ikke med tilbagevirkende kraft på tidligere ordre. Bemærk der kan være en beløbsgrænse, der minimum skal købes for, for at kunne benytte en rabatkode, gavekort (kampagnegavekort). Dette vil fremgå i selve opslaget eller i den mail, du har modtaget herom.

Kampagner og nedsatte varer
Vi har ikke prisgaranti på vores nedsatte/kampagne-varer.

Sikkerhed
For at sikre os at alle varer bliver behandlet forsvarligt har vi installeret overvågning over vores pakkeborde. Vi kan dermed til enhver tid se hvad der bliver pakket til kunderne. Dette hjælper os med at holde styr på at vi følger vores procedure for at varerne bliver rigtigt og forsvarligt sendt afsted til jer. Vi kan til enhver tid tjekke hvad der bliver modtaget retur, hvis der skulle være usikkerhed om hvad der var kommet retur.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice info@kongebryg.dk

Føler du dig dårligt behandlet?
Hvis du føler dig dårligt behandlet eller ikke tilfreds med, hvordan vi har håndteret eventuelle hendvendelser eller retursager, kan du skrive til denne mail: info@kongebryg.dk - der vil derefter blive taget ekstra hånd om din sag! Hvis det derefter ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Hansdelbetingelserne er senest opdateret d. 06.08.2020

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende (du kan kopiere teksten og sende pr. mail til os))

Til:
kongebryg.com
Kasernevej 21
4700 Næstved
info@kongebryg.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________
Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)